Viktigt! Angående NT och WIKF VM

Publiceringsdatum: 2013-aug-14 08:25:09

Hej,

Vi behöver få hjälp av NT-klubbarna snarast möjligt senast till på fredag 16/8 med två saker inför WIKF VM

1) Antalet åskådare (föräldrar och andra medföljande till de som tävlar) till WIKF VM. Vi behöver beställa antalet åskådarbiljetter i förväg och betala också. Det kommer INTE gå att köpa åskådarbiljetter på plats i England. Arrangören har lagt säkerhetskontrollen på ett säkerhetsföretag och de kommer INTE göra några undantag, bara de som har giltig biljett(armband) som beställts och betalts i förväg kommer in.

Alltså inventera era NT-uttagna hur många föräldrar, syskon, och andra medföljande som ska med som åskådare på VM. Skicka in Antalet senast på fredag 16/8 till mig. Klubben kommer sedan att faktureras er klubb och först när ni betalt kan vi göra beställning och inbetalning till England, vilket vi måste göra central från WIKF Sweden.

2) Vidare har WIKF Swedens styrelse bestämt att vi ska ha gemensam klädsel i Truppen i form av SAMMA sorts T-shirt (mörkblå med gul text) som vi hade förra året. Det är obligatoriskt att samtliga tävlande har minst en sådan T-shirt. Sedan är det ju trevligt som alltid om alla eller så många som möjligt i publiken också har samma T-shirt, eller om någon vill beställa flera.

Alltså inventera bland era uttagna och deras medföljande hur många, ANTALET, som behöver nya T-shirts och vilken STORLEK som ni ska beställa. Meddela mig Antal per storlek senast på fredag 16/8 om detta. Antalet kommer att faktureras klubbarna sedan och när det är betalt så görs beställningen till leverantören.

Vi kommer ta in offerter från flera leverantörer och välja det billigaste, men uppskattar att det bör röra sig om mellan 50-100 skr/tröja, beroende på antalet som beställs.

mvh

Michael